Vi tager din IT sikkerhed meget alvorligt døgnet rundt (24/7)

Undgå hacker angreb, dyre IT nedbrud, tab og tyveri af data samt grimme virusangreb fra internettet. Lad os stå for jeres IT sikkerhed.

Din IT sikkerhed er konstant truet

STOP Hacking

Vi beskytter jeres servere og computere mod hacking.Så undgår i dyre og farlige nedbrud til professionelle hackere som evt. også kræver "løsepenge" for at give jer adgang til jeres egen data.

tyveri  og tab af data

Flere og flere bliver ramt af tyveri og tab af data. Det sker på grund af ingen eller mangelfulde procedurer omkring  adgang til servere og virksomhedens kritiske it systemer. Det hjælper vi med at sikre imod.

trusler fra nettet

En simpel webbrowser kan være en kæmpe trussel mod jeres IT sikkerhed. Derfor hjælper vi med overvågning af malware, phishing, skadelige filer og virusangreb. Få den rigtige beskyttelse allerede nu.

Det er nu i har chancen for et gratis IT sikkerhedstjek

Mange virksomheder har godt styr på deres IT sikkerhed, men der er alligevel næsten altid sikkerhedshuller der bør lukkes.

Lige nu tilbyder vi et gratis sikkherhedstjek til dit firma - så få et overblik over om i har udfordringer med sikkerheden.

Et sikkerhedstjek giver dig ro til at sove roligt om natten ... så gør brug af tilbuddet nu

Hvor sikre er jeres computere?

Er der virus eller trojanske heste som kan udgøre en trussel i fremtiden? Har medarbejdere styr på deres passwords eller bruger alle "Futte" som adgangskode. Er netværket lukket for hackere og har i de nødvendige back up procedurer?

Hvad får i ud af det?

Få listet de fejl og mangler der måtte være i jeres nuværende it sikkerhed. På den måde får i en actionbar handlingsplan at arbejde ud fra.

Et uvurderligt værktøj i dagligdagen.

Hvad sker der bagefter?

Mange virksomheder vælger efterfølgende at bruge os som deres it sikkerhedsrådgiver. Nogen firmaer gøre det hele selv mens andre vælger os som deres it leverandør. Men efter vores sikkerhedstjek kan i uanset hvad, sove mere roligt om natten.

Om Otto og IT Setup

Med +20 år i branchen er jeg 100% opdateret på de trusler som hackere, internettet og dårlige procedurer udgør. Jeg er løbende på avancerede kurser og har intelligente overvågningssystemer som advarer kunderne - før ulykken er sket.

Gammelt it-udstyr, forældede procedurer og avancerede hackere er en dårlig blanding for din it sikkerhed - så lad mig hjælpe jer op på et nyt sikkerhedsniveau.

Det finder vi (ofte) hos vores kunder:

75
%

Har ikke de rigtige (opdaterede) opsætninger på servere og firewalls - så det giver potentielt adgang fra hackere.

68
%

Har udfordringer med trojanske heste og virus på en eller flere maskiner i virksomheden - hvilket udgør en stor sikkerhedsrisiko.

86
%

Har ingen eller mangelfulde procedurer for backup og genskabelse af arbejdsstationer og data.

Hvad venter du på? Lad os får styr på jeres It sikkerhed nu!